Харківська ОВА планує заплатити 410 000 гривень онлайн-медіа за розміщення інформації про відновлення в регіоні

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю на 410 000 грн з розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів щодо відновлення в регіоні. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Планується розміщення інформаційних матеріалів щодо відновлення пошкоджених та знищених внаслідок збройної агресії рф об’єктів у Харківській області: ремонт житла, освітньої, медичної, соціальної інфраструктури та інших об’єктів, які забезпечують життєво важливі послуги та комунікацію для населення регіону. Аукціон відбудеться 26 червня.

Онлайн-медіа, яке переможе в аукціоні і з яким підпишуть договір, буде ставити матеріали з офіційного веб-сайту та публічних сторінок у соціальних мережах Харківської обласної військової адміністрації та керівництва ХОВА.

До 13 грудня ЗМІ-переможець має опублікувати не менше 100 інформаційних матеріалів – це текстові повідомлення, фото-, відео- або графічні матеріали.

Нагадаємо, із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ХОВА уклала договорів на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ, на рекламні, маркетингові послуги, піар, друк фотоальбомів, послуги із графічного дизайну, послуги фотографів на загальну суму понад 12 млн грн.

#хац_контроль