ХАРКІВСЬКА МІСЬКРАДА – ОСТРІВЕЦЬ СЕПАРАТИЗМУ ТА НАДІЯ ДЛЯ ПУТІНА

 width=

Навколо зрада, зрада, зрада та колаборанти в будівлі на майдані Конституції, 7…Можна вітати харків’ян з Днем Гідності та Свободи, військовослужбовців з Днем Збройних Сил України, однак при цьому захищати ворогів України.

Про це йдеться у блозі активіста “Харківського антикорупційного центру” Євгенія Лісічкіна на Цензор.Нет.

21 листопада 2016 року міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища у відповідь на інформ.запит підтвердила, що Олександр Геннадійович Шишкін з 6 серпня 2014 року є Почесним громадянином Харкова.

Тепер добре розумієш, як поспішали журналісти, коли дали інформацію в кінці серпня 2014 року, про те, що згідно рішення суду Олександр Шишкін більше не є Почесним громадянином Харкова. Просто вони недооцінювали, які колаборанти сидять в будівлі на площі Конституції, 7.
Хто забув, то Шишкін Олександр Геннадійович – з 2013 року член Ради Федерації федеральних зборів РФ, член комітету з оборони та безпеки, а також колишній депутат Держдуми РФ.

1 березня 2014 року Рада Федерації федеральних зборів РФ дозволила Володимиру Путіну використовувати Збройні сили РФ в Україні. Тобто, легалізувала фактично агресію та військову операцію окупантів проти нашої країни. Тоді, багато, хто говорив про те, що кворуму у Ради Федерації не було і 90 чоловік там просто намалювали. Не було і Олександра Шишкіна на цьому голосуванні. Але, тепер увага!

Шишкін вже після засідання Ради Федерації надіслав заяву з проханням врахувати його голос “за” при голосуванні за прийняття постанови Ради Федерації “Про використання Збройних Сил РФ на території України”. Тобто, все зрозуміло без зайвих слів.

21 березня 2014 року Шишкін знову показав свою позицію, проголосувавши в Раді Федерації вже за анексію української території, а саме Криму та Севастополя.

Але, це не викликало у Геннадія Кернеса жодних сумнівів 6 серпня 2014 року.

Саме в цей день Кернес «нагнув» ручну Харківську міськраду і вона проголосувала за надання Олександру Шишкіну звання “Почесний громадянин Харкова”. Як почесний громадянин Олександр Шишкін має довічне право на отримання спеціальної міської стипендії, розмір якої з 1 січня наступного року складе 16000 гривень на місяць. А ще він має право безперешкодного доступу до всіх міських чиновників і в усі міські установи.

Звісно, що вся проукраїнська спільнота міста Харкова була в шоці. Міський голова під час військових дій за 200 кілометрів від Харкова тоді спокійно сказав: «У нас немає війни з Росією і ніхто не оголошував війну Україні. Ці люди – меценати і вкладають мільйони, не гривень, а можна рахувати у твердій валюті – теж мільйонами, в будівництво храмів у Харкові».

Кернес тоді намагався пояснити, що Шишкін ініціатор будівництва храму Жен-Мироносиць. Як, виявилось потім, будувала цей храм харківська фармацевтична корпорація «Здоров’я», яка і належить по факту та контролюється Олександром Шишкіним.

Навіть, кишеньковий прокурор Кернеса і міста Харкова на той час Євген Попович подав позов до Харківського окружного адміністративного суду, начебто не погодившись з рішенням міськради.

13 серпня 2014 року суд призупинив скандальне рішення міськради.

А, 28 серпня 2014 року взагалі його скасував, але воно так і не вступило в законну силу. Саме тому Шишкін продовжував залишатись зі званням.

Що, цікаво, судом було встановлено, що ініціатором присвоєння Шишкіну звання «Почесний громадянин міста Харкова» був керуючий Харківською Єпархією Української Православної Церкви – Митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій.

А, тепер УВАГА!

Харківська міськрада подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, захищаючи відвертого ворога нашої країни. ПОДАЛА АПЕЛЯЦІЮ. За кошти харків’ян працює юридичний департамент міськради, який готував апеляційну скаргу та захищав її в суді. Апеляційну скаргу, метою якої було збереження для відвертого ворога України звання Почесного громадянина Харкова.

В грудні 2014 року суд другої інстанції апеляційну скаргу Харківської міськради задовольняє.

Тим часом, в вересні 2015 року Олександр Шишкін потрапив в санкційний список РНБО та «бан» на в’їзд в Україну, з блокуванням активів в нашій країні. В 2016 році санкції були продовжені. Тобто, Олександр Шишкін офіційно був визнаний особою, яка створює реальні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України, сприяє терористичній діяльності та окупації території.

До речі, 30 вересня 2015 року, Олександр Шишкін знову голосує за те, щоб дозволити Путіну використовувати збройні сили Росії за кордоном. На цей раз не було вказано навіть, де саме.

В лютому 2016 року Вищий адміністративний суд України скасовує обидва рішення судів першої та другої інстанції і направляє справу знову до суду першої інстанції.

А, Харківський окружний адміністративний суд ухвалою від 20 травня 2016 року справу на розгляд вже передав за предметною підсудністю до Дзержинського районного суду міста Харкова.

Але, жодного судового засідання в Дзержинському райсуді ще не відбулося.

Лише 1 серпня 2016 року Дзержинський райсуд зареєстрував судову справу в себе. 25 серпня 2016 року мало відбутись попереднє засідання суду. Не відбулось, потім його переносили-переносили і остання дата, коли мало відбутись попереднє засідання суду – 17 листопада 2016 року, але знову перенос. Перенос на 2 МІСЯЦІ, на 10 січня 2017 року.

Навіть засідання не по суті справи, а лише досудовий розгляд справи.

Відразу видно, як швидко суд зацікавлений розглядати цю справу)

А, весь цей час, майже вже два з половиною роки, з 6 серпня 2014 року, ворог України є Почесним громадянином Харкова.

Депутат Харківської міськради Ігор Черняк та заступник голови Правління ГО “Харківський антикорупційний центр” 7 грудня 2016 року офіційно подав проект рішення Харківської міськради про позбавлення Олександра Шишкіна звання “почесний громадянин міста Харкова”. Тепер має бути непроста і досить тривала процедура проходження проекту по всім департаментам та комісіям.

Звертаюся за підтримкою до журналістів, активістів, громадських організацій і всім тим, кому не все одно, що посібник терористів продовжує залишатися “почесним громадянином” нашого з Вами міста. Тільки наша з Вами чітка позиція і активне висвітлення всього цього процесу може допомогти добитися прийняття цього рішення!

P.S. А, крім цього Почесними громадянами Харкова є також Павло Фукс (як і Олександр Шишкін, давній друг Кернеса та власник міської «чорної каси»), Михайло Добкін, Алла Александровська (звинувачується в сепаратистській діяльності), Владика Онуфрій (просив за Фукса та Шишкіна), Віктор Остапчук та Олександр Фельдман (обидва голосували за “диктаторські закони 16-січня”).

В той час, коли ми не бачимо в списку Почесних громадян Харкова справжніх Героїв – Ігоря Толмачова, Влада Зубенка, Юрія Паращука, Євгена Котляра, Данила Дідика, Миколи Мельничука, Вадима Рибальченко.