Кернес VS Кличко: у кого дорожче

Харків’яни, пропонуємо вам пограти на тоталізаторі! Правила та питання дуже прості — робіть свої ставки, що обійдеться дорожче:

– капітальний ремонт Комунального мосту по проспекту Льва Ландау у Харкові

чи

– будівництво пішохідно-велосипедного мосту у Києві (вартість — 420 мільйонів гривень)

Зараз міською владою Харкова підписано 7 договорів щодо капітального ремонту мосту по проспекту Льва Ландау на загальну суму 205 мільйонів гривень. 6 договорів підписали ще в 2017 році. Сьомий вартістю 29,9 млн.грн. підписали вже в 2019 році, на додаткові роботи. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Пару договорів на додаткові роботи і відстань до 420 млн.грн. буде вже не така велика)

Спочатку датою закінчення капітального ремонту цього мосту було 31 грудня 2019 року. Але всі договори, додатковими угодами, продовжили до 31 грудня 2020 року. +1 РІК реконструкції.

Всі 7 договорів уклали з ТОВ “Спеціалізована механізована колона № 23 “ з Херсону.

Поліція виявила зловживання під час будівельних робіт з капітального ремонту Комунального мосту по проспекту Льва Ландау на суму понад 19 млн. грн. Справу завели ще в березні 2018 року.

В травні 2019 року, в рамках розслідування по цій справі, були проведені обшуки в Управлінні з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства. Про це стало відомо з ухвали Московського райсуду міста Харкова від 13 червня 2019 року.

Тож робіть ваші ставки!