Школи у Балаклійському районі продовжують закупати коштовне куряче філе

Андріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 уклала угоду з ФОП Бузевата Світлана Юріївна щодо придбання продуктів харчування вартістю 123 тис. грн.
Про це стало відомо зі звіту про укладання договору та проведення допорогових торгів, які розміщені на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Прогрес 2019». Фірма створена на початку цього року і записана на Тетяну Білодід.

Варто відзначити, що учасники фактично не торгувалися між собою.

При реєстрації ТОВ «Прогрес 2019» вказало телефон 380507678890. Цей самий номер використовувався й ФОП Бузевата Світлана Юріївна при постачанні продуктів до дитячого садку у Балаклійському районі минулого року.

Варто відзначити, що ціни є завищеними. Вартість 1 кг курячого філе оцінили в 122 грн. Так, відділ освіти Балаклійської РДА купує вже по 110 грн/кг.

Балаклійська загальноосвітня школа № 2 вже купує по 100 грн./кг.

А Відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради взагалі підписав угоду на придбання філе по 90 грнкг, що ближче всього до ринкових цін.

Також, варто додати, що ФОП Бузевата Світлана Юріївна не завантажила копії медичних книжок водіїв та експедиторів, які будуть задіяні під час постачання продукції, що вимагалось тендерною документацією. Тож з підприємницею не мали підписувати угоду.