У КП «ХАРКІВПАСС» НОВИЙ КЕРІВНИК, ЯКИЙ ПРАЦЮВАВ В ФІРМІ, ЩО ВВОДИТЬ ЄДИНИЙ КВИТОК

 width=

Новим директором комунального підприємства «Харківпасс» стала Наталія Захаренко.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру юридичних осіб.

На цій посаді вона змінила Олега Османова, який став її заступником.

Османов відомий, к людина з оточення керівника адміністрації Холодногірського району Максима Мусєєва.

Таак, він був відомий як керівник фірми «Микол Груп». Єдиним засновником цієї фірми зараз є Ніна Мусєєва – мати голови Адміністрації Холодногірського району та депутата Харківської міськради Максима Мусєєва.


Щодо Захаренко, то, за даними її декларації, вона
працювала у ТОВ «ФК «Платіжний центр», де вона відповідальним працівником з проведення внутрішнього аудиту.

З цікавого, в декларації жінка вказала, що має 50 тис. дол., але з її доходів подібні заощадження викликають питання. Її річних дохід менш ніж 100 тис. грн.

Нагадаємо, що раніше Харківська міськрада надала ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» виключне право здійснювати програмування та кодування безконтактних електронних карток.

До недавнього часу 50% ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» належали ТОВ «Компанія з управління активами «Фінекс-Капітал» від якої в 2015 році Харківський міський голова Геннадій Кернес отримав 11,097 млн.грн. дивідендів.

В 2016 році Кернес від «Фінекс-капітал» отримав 10,83 млн. грн. дивідендів 50% ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», які належали ТОВ «Компанія з управління активами «Фінекс-Капітал», після великого резонансу в ЗМІ, переписали на Ігоря Скрипника з міста Нікополь Дніпропетровської області, Наталію Рязанову також з міста Нікополь Дніпропетровської області, Катерину Бобер з селища Пісківка Бородянського району Київської області, Віталія Білих з міста Київ та Катерину Авраменко також з міста Київ.

«Харківпасс» займається обслуговуванням пасажирських терміналів в Харкові. На даний час, це комунальне підприємство є збитковим.