Харківська обласна військова адміністрація витратить 400 000 гривень на протидію російській пропаганді

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю на 400 000 грн щодо розповсюдження суспільно важливої інформації з актуальних питань життя регіону, роз’яснення державної та регіональної політики України, протидії російській пропаганді та дезінформації. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

За ці кошти будуть поширювати дописи з офіційних сторінок ХОВА та начальника ХОВА Олега Синєгубова у соціальних мережах Facebook, Instagram та месенджері Telegram.

Заплановано надання 16 послуг до кінця вересня 2024 року.

Харківська ОВА ставить на меті розповсюдження та просування в соціальних мережах публікацій суспільно важливого спрямування щодо актуальних питань життя регіону та роз’яснення державної та регіональної політики України. Зокрема, щодо евакуації цивільного населення з прифронтових населених пунктів, відновлення пошкоджених та знищених об’єктів, заходів  з надання соціальних послуг та психосоціальної підтримки громадянам з числа внутрішньо переміщених осіб,  ветеранів та членів їх сімей, альтернативних форм сімейного виховання, створення в безпечного середовища для організації роботи сфери освіти, охорони здоров`я, культури, молоді та спорту в умовах воєнного стану, протидії російській пропаганді та дезінформації тощо.

У технічній документації нічого не зазначено про показники охоплення. Послуги вважаються наданими належним чином, якщо інформаційні матеріали розміщені відповідно до заявки Харківської ОВА та в зазначений строк.