Креативщики з НАЗК

Національне агентство з заохочення креативу, більш відоме під скороченою назвою НАЗК, встановило новий рекорд на чемпіонаті з креативних причин відмови від виконання своїх обов’язків.

Вчора ХАЦ отримав відповідь на свою, ще квітневу, заяву про те, що депутат Харківської облради фракція «Опозиційний Блок» Олександр Губін не задекларував бізнес своєї дружини – Ірини Губіної, який зареєстрований у Росії та окупованому Криму.

НАЗК цілком очікувано відмовило у проведенні повної перевірки декларації депутата, але неочікувано вразило креативною причиною відмови, яку треба цитувати:
«надані витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб рф не дають змогу ідентифікувати Губіну Ірину Миколаївну як дружину суб’єкта декларування».

Той факт, що в реєстрі юридичних осіб будь-якої країни родинні зв’язки фізичних осіб не вказуються апріорі, НАЗК проігнорувало. Виконати свій обов’язок отримати ці відомості з українського Державного реєстру актів цивільного стану громадян – за чотири місяці НАЗК також не спромоглась.

Тому не дивно, що користуючись такою поблажливістю, родина Губіна продовжує розширювати свій бізнес за рахунок керченського мосту.

Чекаємо на чергові рекорди в чемпіонаті креативу.