Долина чудес робить висновки

Вчора, 20 серпня, ХАЦ опублікував велике розслідування, про тих, хто заробляє на ремонтах багатоповерхівок у Харкові. Детально про комунальне підприємство «Харківспецбуд» та його директора — Богдана Долину.

А вже сьогодні, 21 серпня, за взаємною згодою сторін, комунальне підприємство «Харківспецбуд» розірвало договір вартістю 718,6 тис.грн. з фірмою, яка фігурувала в розслідуванні, ПП «Укрспецпоставка-М».

Договір уклали 19 серпня щодо капітального ремонту гуртожитку, житлового будинку по вул.Соїча, 1.

Богдан Долина став директором комунального підприємства з 1 березня 2013 року.

До того, як піти працювати директором комунального підприємства, Богдан Долина був власником, якраз ПП «Укрспецпоставка-М». В грудні 2015 року без тендерної процедури КП «Харківспецбуд» закупило у ПП «Укрспецпоставка-М» товарів на суму 290 тис.грн. Серед того, що закупили була установка алмазного буріння, бетонозмішувачи, бензинова газонокосарка та інше. І це була не єдина подібна закупівля.

Того ж року харківські правоохоронці підозрювали керівництво КП «Харківспецбуд» у закупівлі товарів у ПП «Укрспецпоставка-М» за завищеними цінами, що призвело до втрати бюджетних коштів на суму 1,90 млн.грн.

Зараз власником ПП «Укрспецпоставка-М» є Наталія Авер’янова, а керівником — Ігор Сідельніков.