ФІРМУ, ЯКА ОРЕНДУЄ «ОСИНОВЕ ПЛЕСО» У ЧУГУЄВІ, ПЕРЕПИСАЛИ НА КИЇВСЬКУ ДЕКОРАТОРКУ

Київська декораторка Ельвіра Небрат стала засновником ПП «Ава-Стандарт», яке орендує «Осинове плесо» на березі Сіверського Донця у Чугуєві.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстр юридичних осііб.

«Осинове плесо» – це рекреаційна зона на березі річки. Земельну ділянку площею понад 15 га передали в оренду ще в 2007 році терміном на 25 років.

В 2011 році за допомогою суду була укладена додаткова угода.

Орендна плата за рік згідно рішенням суду склала 201,5 тис. грн. Це 3 % від нормативної оцінки землі.

Раніше керівником був Юрій Логвінов. На той час Логвінов також був керівником обласного КП «Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

А засновником значився Владислав Мітрохін. Ця людина є в багатьох фірмах, яка за сумнівними схемами отримала в користування та власність сотні гектарів рекреаційних земель по всій території області.

Дуже часто його партнером бував Вячеслав Стерін – людина з оточення колишнього губернатора Михайла Добкіна. Зокрема, вони є засновниками ОК «Житлово-будівельний кооператив «Екопарк «Сосновий бор», який отримав 206,82 га у вовчанському лісгоспі.
А телефон 380573387274 використовують різноманітні структури Стеріна, зокрема ТОВ «Український зодчій».

Але в цьому році фірму перереєстрували з Харкова до Києва.

Формально керівником та засновником молода декораторка.

Фірма зареєстрована у квартирі яка належить Денису Сидоренко. Він є засновником ще кількох фірм за цією адресою. Зокрема, ТОВ «Юридична фірма «Справедливість», У реєстрі адвокатів України є лише один Сидоренко Денис Іванович, який був відомий, як адвокат об’єднання «Юридичні гарантії» до якого мав відношення тесть мера Харкова Юрій Гайсинський.