НОВА ФІРМА З ОТОЧЕННЯ ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКОГО ОТРИМАЄ 3 МІЛЬЙОНИ НА РОЗРОБКУ ПРОЕКТІВ РЕКОНСТРУКЦІЇ ЗООПАРКУ

 width=

Комунальна організація «Харківський зоологічний парк» 8 грудня уклало дві угоди з ТОВ «Сіті-дизайн» щодо розробки проектів для реконструкції зоопарку на загальну суму 2.92 млн. грн.

Про це стало відомо зі звітів про укладання договорів, які були розміщені на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Зокрема, 1,44 млн. грн. проектанти отримають за проект реконструкції зони «Дика Австралія» та існуючих будівель і споруд (7 черга) й 1,47 млн. грн. – за проект реконструкції зони «Планета мавп» та існуючих будівель і споруд» (6 черга).

ТОВ «Сіті-Дизайн» створене 7 жовтня 2016 року. Засновником цього підприємства є Любов Тетельбаум. А директором вказана Олена Головачова. Остання є співробітницею фірми «Ароф».

Більше того, ТОВ «Сіті-Дизайн» знаходиться за тією ж адресою, що й «Ароф» й використовує їх телефон 380577632905.

А донька Тетяни Тетельбаум – Євгенія – вказана, як родичка засновниці ТОВ «Ароф» Майї Поліванової.

ТОВ «Ароф» заснували харків’янки Майя Поліванова та Чечельницька Катерина Сергіївна, донька головного архітектора Харкова Сергія Чечельницького. До березня 2009 року Чечельницький сам перебував в засновниках підприємства.

Зараз єдиним засновником залишилася Поліванова. Директором підприємства вказана Тетяна Поліванова. Фірма «Ароф» є головним проектантом для мерії Кернеса.

Нагадаємо, що раніше вже КО «Харківський зоологічний парк» уклав ще 16 угод щодо розробки проектів для реконструкції зоопарку на загальну суму 4,59 млн. грн.