Харківська обласна військова адміністрація планує витратити близько 570 тис грн на послуги з розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Так, 285 000 грн витратять на розміщення матеріалів про створення в Харківській області безпечних та комфортних умов для організації роботи закладів науки, освіти, охорони здоров’я, культури і спорту, а також на формування у професійних та інших громадських середовищах безбар’єрних системи.

Ще 285 000 грн піде на розміщення матеріалів про забезпечення реалізації державної політики у сфері надання соціальних послуг в Харківській області, інформування населення регіону про перелік соціальних послуг, їх зміст і порядок надання, безоплатне забезпечення допоміжними засобами реабілітації, зокрема протезно-ортопедичними виробами підвищеної складності.

Аукціони мають відбутись 14 жовтня. Розмістити матеріали мають до 13 грудня.

По кожній з тем планується розмістити приблизно 60 матеріалів з офіційного сайту ХОВА та публічних сторінок адміністрації та керівництва ХОВА у соцмережах, які можуть включати як текстові повідомлення, так і фото- відео- або графічні матеріали. Тобто загалом хочуть проплатити 120 матеріалів, розміщення одного матеріалу коштуватиме ХОВА приблизно 4750 грн.

Харківська міськрада планує витратити 186,4 тис. грн на розміщення та просування інформаційних матеріалів в онлайн-медіа. Зокрема, про здійснення інфраструктурних проєктів у місті та їх значення для повсякденного життя мешканців, про реалізацію чинного законодавства з питань перейменування об’єктів топоніміки, про заходи із вшанування пам’яті загиблих захисників. Аукціон теж має пройти 14 жовтня, а розмістити матеріали мають до 12 грудня.

Орієнтовно розмістять 40 матеріалів з офіційного сайта міськради. Вартість розміщення одного матеріалу складе приблизно 4660,2 грн. Загалом Харківська міська рада на розміщення матеріалів на радіостанціях, в телеефірі та в онлайн-медіа за 2024 рік уклала договорів на 12,1 млн грн. Варто зауважити, що з цих 12,1 млн грн – майже 7 млн грн – це розміщення в телевізійному ефірі телевізійних новин та телевізійних програм різних жанрів.

Харківська ОВА протягом 2024 року уклала договорів на 4,57 млн грн щодо розміщення матеріалів в онлайн-медіа, соцмережах, послуги графічних дизайнерів, фотографів, та виготовлення відеороликів.

#хац_контроль