Міськелектротранссервіс роздає десятки мільйонів гривень фірмі, в якій працюють його робітники

Комунальне підприємство “Міськелектротранссервіс” протягом вже трьох років укладає договори на ремонт інфраструктури з ТОВ “Сітірейл Технолоджі”. Укладено 23 договори загальною вартістю 24,56 млн.грн. Всі угоди підписані за процедурою звіту про укладений договір, без проведення аукціонів.

Звертає увагу те, що працівники комунального “Міськелектротранссервіс” за сумісництвом працюють в ТОВ “Сітірейл Технолоджі”.

Наприклад, Віталій Гур’єв працює начальником технічного відділу в КП “Міськелектротранссервіс”, а в ТОВ “Сітірейл Технолоджі” ця ж особа працює головним інженером проекту. В 2017 році Гур’єв отримав від “Сітірейл Технолоджі” 10,1 тис.грн., а в 2018 році — 96,21 тис.грн.

Ольга Колісник також працює і в КП “Міськелектротранссервіс”, і в ТОВ “Сітірейл Технолоджі”. В 2018 році, працюючи за сумісництвом, Ольга Колісник отримала від “Сітірейл Технолоджі — 13,93 тис.грн. ЇЇ чоловік, Дмитро Колісник, працює начальником цеху в КП “Міськелектротранссервіс”.

Також ТОВ “Сітірейл Технолоджі” ще уклало 13 прямих договорів з Департаментом інфраструктури Харківської міськради щодо реконструкції трамвайних колій та контактних тролейбусних мереж загальною вартістю 6,28 млн.грн. КП “Міськелектротранссервіс” підпорядковується саме цьому Департаменту міськради.

Нас часто питають, чому ми вважаємо несправедливими тарифи на проїзд в харківському комунальному електротранспорті. Кожен тиждень наводимо десятки прикладів, коли комунальні транспортні підприємства шокують своїми закупівлями. І далі будемо продовжувати це робити.