ВІДДІЛ ОСВІТИ КУПУЄ ЗАДОРОГО ПАЛИВНІ БРИКЕТИ У МЕНЕДЖЕРА ДОБКІНИХ

 width=

Відділ освіти Вовчанської РДА уклав угоду з ФОП Денерт Олександр Сергійович щодо постачання паливних дров вартістю 196 тис грн.

Про це йдеться у системі «Прозорро».

Відділ освіти планує купити 173,6 куб.м. дров твердих порід вартістю 1133 грн. за 1 куб. м.

Варто відзначити, що угоду уклали за допороговою процедурою без проведення відкритих торгів. Більше того, вартість паливних дров виявилася завищеною.

Для порівняння: відділ освіти, молоді та спорту Первомайської РДА за результатами відкритих торгів уклав угоду щодо закупівлі паливних дров за ціною 695 грн. за 1 куб.м.

За ціною 672 грн. за 1 куб. м. купував відділ освіти паливні дрова твердих порід й у Сумській області.

Крім того, вартість 1 куб.м. у ДП «Вовчанське лісове господарство» становить 456 грн. за 1 куб. м., що в рази менше, ніж купує відділ освіти.

Олександр Денерт є директором двох підприємств, які володіють мисливськими господарствами.

Так, у ТОВ «Природоохоронне підприємство «Ізбитське-2», де працює Денерт, засновниками є покійний батько нардепів Добкіних та брат директора ДП «Вовчанське лісове господарство» Сергій Пієв.

Раніше Відділ освіти Вовчанської РДА уклав угоду з ПП “Укрпівденвугілля” щодо постачання паливних брикетів на суму 198 тис. грн.

………………..

Ця публікація була створена за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст публікації відповідальність несе ГО «Харківський антикорупційний центр». Зміст публікації не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.