ОТОЧЕННЮ ОДІОЗНИХ СУДДІВ ДОКИНУТЬ 2 МІЛЬЙОНИ НА РЕМОНТ БУДІВЛІ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ У ХАРКОВІ

 width=

Харківський апеляційний адміністративний суд 19 грудня уклав додаткову угоду з ТОВ фірма «Скорпіон-РП» щодо капітального ремонту з реабілітаційними роботами в приміщенні Харківського апеляційного адміністративного суду по вул. Володарського, 46, корпус 1 вартістю 2,13 млн грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, розміщеного на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».


Планується виконати роботи щодо ремонту покрівлі.

Нагадаємо, що Харківський апеляційний адміністративний суд у грудні 2015 року уклав угоду з ТОВ фірма «Скорпіон-РП» щодо капітального ремонту з реабілітаційними роботами в приміщенні Харківського апеляційного адміністративного суду по вул. Володарського, 46, корпус 1 вартістю 26,17 млн грн.

Роботи мали виконати до кінця 2017 року.

ТОВ фірма «Скорпіон-РП». Заснували Володимир та Павло Левченко.

Як повідомляли «Наші Гроші», Володимир Левченко є співзасновником ТОВ «Сафарі-ХХІ», яке володіє мисливськими угіддями на території області. Його партнерами по цьому бізнесу є, зокрема, нардеп Дмитро Шенцев та Дмитро Кухар – брат екс-голови Харківського апеляційного господарського суду Василя Кухара, який у цьому році балотувався до облради за списком «Опозиційного блоку». Зараз Кухар викладає у Націнальному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого.
За даними ЗМІ, майже вся родина Кухарів так чи інакше пов’язана з судовою системою. Його син Олександр Кухар, який став депутатом Харківської облради за списками «Опозиційного блоку», за часів Януковича працював заступником прокурора Харківської області. Донька Дмитра Кухара Марина Кухар є суддею Харківського окружного адміністративного суду. Крім того, невістка старшого Кухара – Наталія Кухар, є суддею Господарського суду Харківської області, а Сергій Патлатюк якого ЗМІ називають племінником Василя Кухара, працював прокурором району у Харкові.

Партнером Володимира Левченко по «Укртехпром-РП» є Вікторія Ключко, яка в свою чергу має спільний бізнес з Валентиною Патлатюк – ТОВ «Печенізька діброва».