ФАРТОВІ ЗАСТУПНИКИ КЛИЧКА ЗА БЕЗЦІНЬ КУПУЮТЬ ЗЕМЛЮ ТА АВТІВКИ

 width=

Заступники голови Київської міської державної адміністрації задекларували придбання земельної ділянки та авто за ціною, яка набагато нижче ринкової.

Зокрема, Олександр Спасибко 16 грудня 2016 року придбав земельну ділянку площею 10 соток за 75 тисяч гривень (менше 3 тисяч доларів). Земельна ділянка розташована в селі Підгірці Обухівського району.

Якщо, порахувати, то 1 сотка Олександру обійшлася в 7,5 тисяч гривень.


Це один з найпрестижніших районів поблизу від Києва і знаходиться в 22 кілометрів від столиці. В Підгірцях
жив син Раїси Богатирьової, Олександр, колишній очільник МВС Віталій Захарченко, екс-нардеп Володимир Яворівський. Сам Володимир Яворівський підкреслював, що в селі живуть і прокурори, і міліціонери, і високі чини з Адміністрації Президента.

Зараз можна придбати 1 сотку в селі Підгірці за 80 тисяч гривень.


А, можна і за
250 тисяч гривень.


Олександр Спасибко також
володіє квартирою у Києві площею 55,4 кв.м. та гаражем у Києві площею 15,4 кв.м.

Дружина Олександра також володіє земельною ділянкою в Підгірцях площею 10 соток. Дружина вказала, що придбала цю ділянку в 2011 році за 40 тисяч гривень.

Також дружина володіє будинком в Підгірцях площею 248 кв.м., квартирою у Києві площею 126,6 кв.м. та земельною ділянкою площею 14 соток в Сухолуччі, іншому престижному районі, який знаходиться біля Межгір’я.

Також подружжя Спасибко має Honda CR+V 2013 року випуску, готівкою 45 тисяч доларів, 200 тисяч гривень та 7 тисяч євро.
Крім того, інший заступник очільника столиці Олексій Резніков придбав автомобіль «AUDI A8» 2012 року випуску. У декларації Резніков вказав, що автівка йому обійшлася у 149 тис. грн.

Хоча ринкова вартість подібних авто складає від 45 тис. дол. (екв. 1,2 млн. грн.), що на мільйон більше ніж задекларував чиновник.

Нагадаємо, що Олексій Резніков задекларував квартиру й шість земельних ділянок. Заступник голови КМДА володіє легковими автівками Porsche Panamera й Volkswagen Amarok й має частку у двох компаніях одна з яких зареєстрована у Латвії, а інша – на Британських Віргінських островах. Серед цінного майна мисливська зброя марки Blaser й Zbroyar, а також годинники.
0авто.jpg

Готівкою заступник зберігає 450 000 євро.

А також понад 1 млн. грн. страхових виплат.