У БАХМУТІ ПІДРЯДНИКУ ДОКИНУЛИ 13 МІЛЬЙОНІВ НА РЕКОНСТРУКЦІЮ КАНАЛІЗАЦІЇ

 width=

Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міськради укладає додаткову угоду з ТОВ «ІБК «Євротехнології» щодо реконструкції каналізаційних споруд вартістю 13,78 млн. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Оскаржити підписання договору можна до 18 жовтня.

Нагадаємо, що на початку року Відділ розвитку міського господарства Артемівської (Бахмутської) міськради Донецької області уклал угоду з ТОВ «ІБК «Євротехнології» щодо реконструкції очисних споруд каналізації вартістю 55,34 млн. грн.

Але зараз проект реконструкції скорегували та вирішили виконати додаткові роботи. Зокрема, роботи пов’язані з заміною вікон та дверей, а також частковим ремонтом фасадів насосних станцій. Мова йде про роботи на площі 1742 м.кв.

Зважаючи на те, що вартістю додаткових робіт не перевищує 50% договору, вирішили провести закупівлю без тендеру.
ТОВ «ІБК «Євротехнології» належать Олексію Петровському з Вінницької області та Анатолію Кирпичніку.

Петровський з кінця 2014 року також є директором підприємства.

«ІВК «Євротехнології» також займалося на відновлювальні роботи системи водопостачання та водовідведення у Слов’янську. Після чого, правоохоронці відкрили кримінальне провадженння, щодо завишення вартості закупівель.

Субпідрядною організацією виступало ТОВ «Енерго-полюс» з Харкова.