ПІДПРИЄМЕЦЬ, ЯКИЙ ЗАМІСТЬ ГАРАЖА ВИБУДУВАВ БАГАТОПОВЕРХІВКУ НА ПОЛТАВСЬКОМУ ШЛЯХУ, НЕ ХОЧЕ ЗНОСИТИ БУДІВЛЮ

 width=

Підприємець Тігран Хамоян, який замість гаражу вибудував 9 поверхів, не хоче ліквідовувати порушення та намагається оскаржити рішення контролюючих органів у суді.

Так, Харківський окружний адміністративний суд відмовив Хамояну у задоволенні адміністративного позову до Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області про визнання протиправними дій, визнання протиправними та скасування приписів.

Про це йдеться у постанові суду від 1 липня 2015 року.

Нагадаємо, в 2015 що році в прокуратуру Жовтневого району Харкова надійшла інформація про незаконне зведення 9-поверхового будинку у дворі будинку по вул. Полтавський Шлях, 53/55.

Як повідомив тоді прокурор району Владислав грюк, було розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного будівництва на самозайняту ділянці землі (ч.3 ст.197-1 КК України).

Крім того, було рішення суду про призупинення будівництво багатоповерхівки. Однак, підприємець його заблокував позовом до суду.

Після цього рішення суду можливо й вдасться заблокувати незаконне будівництво.

Як стало відомо, з постанови суду підприємець придбав у приватну власність цегляний гараж загальною площею 25,7 куб.

У період з 04.07.2006 до 29.07.2008 до вказаного гаражу добудовали нежитлову трьох поверхову будівлю загальною площею 552,7 куб м, яку потім узаконив через суд. 

Зараз вже збудовано 9 поверхів.

Як стало відомо, з даних порталу «Судова влада», цим підприємцем є Хамоян Тігран Марзбекович.

Він також є засновником ТОВ «ТР-Холдінг».

0fota.jpg