Тігран Єнгібарян, який на великій швидкості насмерть збив людину, зібрався на держслужбу

Тігран Єнгібарян – “мажор”, який у 2018 році насмерть збив людину у Харкові, збирається працювати у відділу протидії нелегальної міграції управління міграційного контролю, протидії нелегальної міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області.

Фото: Константин Чегринский / KHARKIV Today

Про це стало відомо з його декларації, як кандидата на посаду.

У своїй декларації Єнгібарян не вказав жодного житла, яким би володів або користувався. Також, Єнгібарян вказав, що в нього немає автівки.

Раніше Єнгібарян працював у фірмі свого батька – ТОВ “Санро ЛТД”, де офіційно заробив 50 тис. грн за рік. Це близько мінімальної заробітної плати.

При цьому Єнгібарян вказує, що в нього є заощадження – 20 тис. дол, 10 тис. євро та 320 тис. грн.

Нагадаємо, аварія у Харкові сталася 16 січня 2018 року – Енгібарян збив 17-річного підлітка на Салтівському шосе і зник з місця аварії. Аварія сталася на пішохідному переході, в результаті удару пішохід двічі перекинувся в повітрі.

Вироком районного суду Єнгібарян був визнаний винним ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст.135 КК України і йому призначено покарання 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Вирок обвинуваченим і захисниками були подані апеляції.

Апеляційний суд Харківської області змінив реальний термін на умовний з випробувальним терміном. Головою колегії був суддя Володимир Плетньов, який зараз є депутатом міськради від Партії Шарія.